Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

krajinář

16. 10. 2008 21:14
Hradec Králové

Např. v Hradci Králové zabírají úředníci magistrátu 70 parkovacích míst tam, kde by měli parkovat místní obyvatelé a ještě za ně platí méně než ti, kteří v této oblasti bydlí. Typická úřednická arogance pod vlajkou ODS - my jsme mocenská elita (viz sociolog Mills) a vy jste plebs.

0 0
možnosti
N

noboty666

11. 8. 2008 13:51
blbost

Revmatologicky ustav ma parkoviste pro pacienty pri pred hlavnim vchodem - uzavrene parkoviste pro personal je u bocniho vchodu, ktery je standardne uzavren.

Situaci v IKEMu neznam, ale mam duvodne podezrni, ze to bude obdobne.

0 0
možnosti
LJ

Lukáš Jelínek

12. 8. 2008 14:10
Re: blbost

Nevím o jaký "boční vchod" do RÚ by mělo jít - já hovořím o tom vchodu, za kterým je pokladna, kde se platí poplatky a který je trvale otevřen, a který je zobrazen jako vchod též na mapce na webu RÚ (http://www.revma.cz). Žádné jiné parkoviště pro pacienty, než to v sousedství Hlavovy ulice tam není.

0 0
možnosti
HH

metalovy duchodce

8. 8. 2008 13:44
Hyenismus v nemocnicích

mám na mysli třeba nesmyslné vybírání parkovného v nemocnici Bulovka. Přivezete nemocného, absolvujete s ním martirium vyšetření (šetříte státu sanitku a zdravotní personál) a nakonec vám spadne čelist při výpočtu parkovného, platíte, jako kdybyste tam byl na výletě. Zdravotnictví je v ČR zdevastované až hanba, fuj, stydím se za lidi, co něco takového vymýšlejí !! :-©

0 0
možnosti