Diskuse

Čtení BL způsobuje poškození (mého) mozku

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

SID09

11. 8. 2008 14:06
Jakáž pomoc ?

Tak je nečtěte !!! Vždy´t kde je psáno, že člověk musí číst jen o radostných zítřcích?

Pravda názory jdou trochu do leva, ale ony mají holt i v něčem pravdu a pro někoho je těžké přijmout názor druhého, když od svého stranického kolegy slyší, že všechno je OK a podle předem připraveného plánu.

0 0
možnosti

bhy

11. 8. 2008 13:01
levicová orientace BL je mýtus

Rád bych upozornil zdejší pologramotné klerofašisty, že Jan Čulík je středový konzervativec, se Štěpánem Kotrbou se na většině témat neshodne a často spolu na stránkách BL vedou polemiky. Krom článku od anarchistů, marxistů, sociálních demokratů atd. jsou na BL články od křesťanů, konzervativců, liberálů všeho druhu. Příklad konzervativního článku v dnešním vydání:

http://blisty.cz/2008/8/11/art41995.html

Mimochodem, zdá se mi že témat řeší pořád stejně (mimo to v době vzniku BL nebylo žádné tak velké téma jako dnes radar) a když chcete zavést diskusi na nějaké nové téma, nic vám v tom nebrání.

0 0
možnosti

divilek

29. 7. 2008 13:09
Hmmm, ale u nás je to s tím negativismem...

... lepší? Můžete čekat od našich politiků něco jiného než negativní zprávy? Opravdu nikomu nevadí, že ač máme několikanásobně nižší platy, máme zde vše často o řády dražší? A nejde jen o elektroniku či hadry, nebo pitomá auta. Jsou to i jakékoliv služby, banky, státní aparát, dálnice (paradox - stroje a PHM za světové ceny + nižší mzdy = dražší dálnice!). Běžně lidi odírá kdokoliv, kdykoliv a jakkoliv. Z toho pohledu bych se té žlučovitosti zase tak moc nedivil - demokracie je, že jste nás na 4 roky zvolili a teď držte huby a plaťte! Tenhle vzkaz slyší pravidelně každý volič - po volbách lůza z ulice...

0 0
možnosti

Hucul

29. 7. 2008 9:29
Souhlas!

Kdysi to bylo cteni na urovni, a na jake! Ale uz je to pryc. Uz se docteme jen zlucovine kousavosti a sahodlouhe lamentace nad tematy, ktera se zoufale opakuji.

0 0
možnosti

Glock každopádně bez -e

29. 7. 2008 9:11
Hmm

BL moc nečtu, jen přelétnu očima seznam článku a vyberu si. U Š. Kotrby oceňuji pečlivý seznam faktů, ale jeho analýza/závěry mne už tolik neuchvacují (a to nejen u politických témat). A to p. Kotrba patří k těm lepším autorům, na některé tamní autory mám snad i vyrážku (bývalý mluvčí Greenpeace aj.).

0 0
možnosti

CarolusIV

29. 7. 2008 8:45
Co chcete od Blicích Listů ?

:-©:-©:-©

0 0
možnosti

kurzan

29. 7. 2008 8:39
pestrost

Nechapu co by jste chteli, prave tim, ze jsou blisty levicove orientovane a nesnazi se to skryvat maji svou hodnotu. Nevim jak vy, ale dle meho by si mel inteligentni clovek tvorit nazory z mnoha zdroju - tedy pokud ctu napr. lidovky a idnes, ktere jsou nepokryte pravicove orientovane mel bych si nasledne precist napr. pravo ktere je plus minus stred az lehce doleva a k tomu treba prave ony blisty, a pak bych si teprve mel vytvorit nazor. Tim, ze nadavate na blisty sami ukazujete, ze si tvorite nazory z jednoho zdroje a jiste sami uznate, ze na ceskem a snad ani svetovem medialnim trhu neexistuje a ani nemuze existovat medium jenz by bylo absolutne nestranne a prinaselo dokonale vyvazene a vserikajici zpravodajstvi.

0 0
možnosti

jeste asocialnejsi grupa

11. 8. 2008 13:30
Re: pestrost

k tomu abych pochopil, ze marx byl grafomansky uchyl, lenin psychopaticky sifilik a che guevara masovy vrah nemusim cist nejake levicove zvasty ...

0 0
možnosti

halohalo

29. 7. 2008 7:14
Pro osvěžení mysli

a její regeneraci doporučují http://www.ods.cz8-o

0 0
možnosti

petrs51

29. 7. 2008 6:05
Vždy to bylo

takové komunistické čtení, ale teď je to taková žumpa, že i Halo noviny blednou závistí.

0 0
možnosti

Okos

29. 7. 2008 2:43
No je tomu tak! Pravdu díte.

Za dob redaktorování Culíka byly BL celkem zajímavé čtení. Ale po nástupu Kotrby jsem je přestal číst. To nastalo asi tak před dvěma roky. Od té doby jsem tam byl jednou. Je to levicový tisk s věrohodností pod Haló Novinami. Myslím že to už skoro nikdo nečte.

0 0
možnosti