Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jaroslav Fikar

28. 4. 2008 23:15
Je to tak...

...ICQ se snad nikde jinde nepouziva tak masove jako v CR/SR.

Od doby, co jsem objevil jeho kouzlo snad neni den, abych nebyl online, ale puvodni ICQ je hodne o nicem, takze jedine QIP a spokojenost maximalni :-)

0 0
možnosti

Aabulafia

28. 4. 2008 15:31
nebezpečí

Mně na ICQ vadí jenom jedna věc, která obecně platí pro celý internet a to nebezpečí, které tam hrozí nepoučenému dítěti, jehož rodiče nezajímá, s kým s jejich dítě právě povídá (píše). Sama to vidím u své osmileté neteře. Kdybych byla pedofil a chtěla ji dostat, nebude mi to trvat ani půl hodiny. Bohužel jsem asi jediný, kdo si to u nás uvědomuje. Tenhle problém se ale nedá řešit systémově, spíš je potřeba dítěti vštěpit, aby bylo na nejvyšší míru opatrné, protože ne každý, kdo o sobě píše, že je Honza (10), není Vašek (50).

0 0
možnosti

palok59

28. 4. 2008 14:42
paranoia

paranoia je dost šílená vlastnost. Máte vůbec tucha co všechno je v dnešní elektronické době možné? Že jdou odposlouchávat všechny telefony kdekoliv na světě? že pošta jde přečíst bez toho aby se porušila obálka? že lepší hacker vám dokáže vybílit konto v bance? že lepší hacker vás vymaže z evidence obyvatelstva, ano toto a mnoho dalších věcí lze - znamená to že všechno máme vypnout a odstěhovat se do lesa? Nebo co vlastně navrhujete?

0 0
možnosti

Sampis

30. 4. 2008 9:25
Re: paranoia

Moc sledujete americké seriály. Mnohem větší nebezpečí, než lepší hacker představují script kiddies.

A to že vám může policie vyrazit dveře není důvod nechávat je neustále otevřené.

0 0
možnosti

halohalo

28. 4. 2008 11:38
V dotazníku na letišti

musíte před odletem napsat všechny vámi používané způsoby komunikace, SW, HW, adresy, registrace do posledního bitu. atd.8-o

0 0
možnosti

Todd Berrtuzzi

28. 4. 2008 11:03
ICQ je komický komunikátor

využívaný hromadně právě jen v ČR. Rv

0 0
možnosti

Radek0075

28. 4. 2008 9:34
To co jste uvedl jsou neuvěřitelné pitomosti.

ICQ používám dost často, ale nikdy jsem nepsal o výbušninách. Nikdy mě to nenapadlo a myslím si, že 99,9 % uživatelů zaměřuje svojí komunikaci rovněž jiným směrem. Amerických tajných sležeb se nebojím. Myslím si, že mají svých starostí dost a pochybuju že začnou v nějaké zvýšené míře kontrolovat ICQ. Několik milionu špionů by totiž nedělalo nic jiného. Další miliony by museli překládat ze všech možných i nemožných jazyků. Pochybuju, že by byl někdo schopný přeložit jazyk teenagerů, když mu mnohdy nerozumí ani o několik málo let starší soused. Za další nevím podle čeho by mě někdo mohl identifikovat. Nemám svojí IP adresu, nemám na ICQ jméno, ani datum narození a navíc ani připojení není na mé jméno.

0 0
možnosti

nictipotomnení

28. 4. 2008 10:14
Re: To co jste uvedl jsou neuvěřitelné pitomosti.

Hm, a co když napíšeš třeba: To je bomba, jak ta Kačka zhubla, že?

A už tam máš výbušninu.

0 0
možnosti

Faye

28. 4. 2008 9:13
ICQ

Hmm no tak ja pouzivam Skype. Priznavam, ze zvlaste proto, ze mi umoznuje volat rodicum pres pul Evropy aniz bych musela utratit korunu za telefon.

Ono ale taky nikde jinde v Evrope ICQ nema takovou uzivatelskou zakladnu jako v CR. Tady ve Skandinavii se me vsichni ptaji na MSN, Skype... jeste nikdo mi nikdy nerekl o cislo na ICQ, takze jsem jeste nemela duvod si ten ucet zalozit.

Je to tak trochu zvlastni. ^^

0 0
možnosti

RBE_CZI

28. 4. 2008 9:04
to je presny

o jak rad bych pouzival jabber treba.... jenze presne jak pisete, lidi maji icq a nechteji menit... z pohodlnosti vetsinou...:-(

0 0
možnosti